Kristina Peric sex naked photos


Kristina Peric

Het Servische fotomodel is geboren in Belgrado, de hoofdstad van de voormalige Joegoslavische republiek. De nu 20-jarige schone groeide er ook op, maar tegenwoordig kent ze New York als standplaats. Door haar werk als topmodel natuurlijk een veel gemakkelijkere uitvalsbasis. En een stuk handiger om beroemde mensen te ontmoeten.

Afgelopen week bleek immers dat ze een affaire heeft gehad met Cristiano Ronaldo. Nota bene in de periode dat de Portugese superster nog een officiële relatie onderhield met Irina Shayk, al verkeerde deze al in een crisis. In Madrid ontmoeten ze elkaar. Haar visagist David vond dat Peric sprekend op Shayk leek.

"Ik weet zeker dat hij je leuk vindt." Het bleef niet bij die woorden. Hij regelde een afspraakje met de elf jaar oudere steraanvaller van Real Madrid. Peric verklaarde dat er tussen beiden direct sprake was van een 'instant connectie'. Helaas kon ze door fotoverplichtingen in Miami niet lang bij hem blijven. Of er nog meer ontmoetingen tussen de twee hebben plaatsgevonden, wil ze niet verklappen.

Liever richt Kristl, zoals haar bijnaam luidt, zich op haar carrière. Al op jonge leeftijd wist ze dat ze model wilde worden. Haar schoonheid werd dan ook vroeg ontdekt. Ze stond tot nu toe op de cover van Grazia, op die van L'Officiel, op de voorpagina van de CYL en met een grote shoot in Harper's Bazaar. In augustus 2015 was ze te bewonderen op de cover van Women's Health Mexico.

Inmiddels is Peric ook een van de beroemde Victoria's Secret-modellen. In eigen land verscheen ze afgelopen jaar plotseling in een erotisch getinte fotoreportage met de Servische zanger Milica Pavlovic. "Als jullie de foto's zien, moeten jullie begrijpen dat er geen man voor zulke foto's nodig is", vertelde ze uitdagend.

Wat moeten we verder nog over Peric weten? Ze is geen ochtendmens, houdt van zoetigheden en ze is helemaal gek van honden. Ze heeft ook een Maltezer, genaamd Bani. Op haar Instagram-account is te zien dat ze uitblinkt in het maken van selfies. Maar met ruim 42,6 duizend volgers moet je ook wat.

Lengte: 1,76m
Buste: 81cm
Taille: 58cm
Heupen: 88cm
Schoenmaat: 39
Haren: bruin
Ogen: bruin

Agentschappen: Marilyn (New York & Parijs) Ook: Elite (Milaan), FM Agency (Londen)
Hoofdagentschap: Crystal Model Agency (Belgrado)
Kristina Peric photos

Kristina Peric photos

Kristina Peric photos

Kristina Peric photos

Kristina Peric photos

Kristina Peric photos

Kristina Peric photos

Kristina Peric photos

Kristina Peric photos